eng
Pleven
22:23
Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор
Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 1 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 2 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 3 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 4 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 5 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 6 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - photo 7
Renewed: 20 December 2019, 18:27

Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор

Price on request
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
Flagma member since 12 June 2018

Description

Производителят има дилър в България!
Производителност за първично почистване на зърното, до 40 т / ч. Капацитет за калибриране на семена, до 20 t / х. Консумация на електроенергия 0, 2 - 5,5 kW, 380V, 50HzРазмери: дължина 2300 мм; широчина 1150 mm; височина 2400 ммтегло 430 кг. Предимства от използването на сепаратори ACMСледните факти могат да бъдат приписани на предимствата на аеродинамичните сепаратори на ACM:

• Надеждност. За висококачествен монтаж на прост дизайн се използват най-добрите материали. Това гарантира надеждност и издръжливост (при правилна употреба според препоръките и редовната профилактика).
• Спестявания. АСМ е в състояние да замени няколко сепаратора от други видове, поради едновременно почистване, калибриране и сушене на култури.
• Производителността. В зависимост от модела производителността може да се промени - най-мощните AСM могат да обработват до 50 тона зърно на час.
• Универсалност. Една AСM може да се използва за обработка след прибиране на реколтата на почти всички зърнени култури и бобови растения (повечето аналози от други видове са предназначени за обработка на една конкретна култура).
• Ефективност. Културите, получени след пречистване и калибриране, дават кълняемост до 98%.
• Нежно влияние. Дизайнът е проектиран по такъв начин, че обработените зърна да не са повредени дори след втория и следващите проходи.

Друго предимство е възможността за използване на аеродинамични сепаратори AСM в комплекси ZAV.
• Скорост. Почистването и калибрирането са много по-бързи от обикновените сепаратори за зърно. Най-мощните модели са способни да обработват до 50 тона материал на час.
• Ефективност. Полученият по този начин материал от семената има капацитет на покълване до 98%, и се различава с минимално количество примеси и влага.
• Спестявания. Тези модели запазват електроенергията и също така не увреждат семена по време на обработката.
• Надеждност. Машината практически няма сложни части, механизми за придвижване и точки на смазване. Опростеността

Ad number: 1766041   |  views: 57  
Flagma member since 12 June 2018
Still looking for:

Similar ads

8
Аеродинамични сепаратори за зърно и плодове ACM
Price on request
ТПК Агромаш, LLC, UA +8 ads
Производителят има дилър в България! Нов метод на разделяне, основан на принципите на реактивната технология и отчасти на законите на...
8
Сепаратор за зърно АСМ-20, машина за почистване на зърно
Price on request
ТПК Агромаш, LLC, UA, 118 km +8 ads
Производителят има дилър в България! Предлагаме Ви да закупите машината за почистване на зърно АСМ-20, която има следните основни...
5
Сепаратор для переработки сырья
$7,360/pc
Риверс, LLC, RU, 133 km +56 ads
Сепаратор для переработки сырья (навоз, квасное сусло, пищевые отходы, отходы растениеводства и другое) Преимущества данного...
Show more
Contact the company
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
By phone
In messenger
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to a prepayment if you are not sure about the reliability of the company.
Write a message
Select category
×
Login to your account