rus
Плевен
13:39
Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор
Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - фото 1 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - фото 2 Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор - фото 3
Обновлено: 27 мая 2019, 08:54

Сепаратор АСМ-50 АК с прахов колектор

Цена по запросу
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
ТПК Агромаш, ООО,  Харьков, UA
на Флагма с 12 июня 2018

Описание

Производителност за първично почистване на зърното, до 40 т / ч. Капацитет за калибриране на семена, до 20 t / х. Консумация на електроенергия 0, 2 - 5,5 kW, 380V, 50HzРазмери: дължина 2300 мм; широчина 1150 mm; височина 2400 ммтегло 430 кг. Предимства от използването на сепаратори ACMСледните факти могат да бъдат приписани на предимствата на аеродинамичните сепаратори на ACM:

• Надеждност. За висококачествен монтаж на прост дизайн се използват най-добрите материали. Това гарантира надеждност и издръжливост (при правилна употреба според препоръките и редовната профилактика).
• Спестявания. АСМ е в състояние да замени няколко сепаратора от други видове, поради едновременно почистване, калибриране и сушене на култури.
• Производителността. В зависимост от модела производителността може да се промени - най-мощните AСM могат да обработват до 50 тона зърно на час.
• Универсалност. Една AСM може да се използва за обработка след прибиране на реколтата на почти всички зърнени култури и бобови растения (повечето аналози от други видове са предназначени за обработка на една конкретна култура).
• Ефективност. Културите, получени след пречистване и калибриране, дават кълняемост до 98%.
• Нежно влияние. Дизайнът е проектиран по такъв начин, че обработените зърна да не са повредени дори след втория и следващите проходи.

Друго предимство е възможността за използване на аеродинамични сепаратори AСM в комплекси ZAV.
• Скорост. Почистването и калибрирането са много по-бързи от обикновените сепаратори за зърно. Най-мощните модели са способни да обработват до 50 тона материал на час.
• Ефективност. Полученият по този начин материал от семената има капацитет на покълване до 98%, и се различава с минимално количество примеси и влага.
• Спестявания. Тези модели запазват електроенергията и също така не увреждат семена по време на обработката.
• Надеждност. Машината практически няма сложни части, механизми за придвижване и точки на смазване. Опростеността

Номер объявления: 1766041   |  просмотров: 28
ТПК Агромаш, ООО,  Харьков, UA
на Флагма с 12 июня 2018

Похожие объявления

1 400 €/шт
ТПК Агромаш, ООО, UA +7 объявлений
Нов метод на разделяне, основан на принципите на реактивната технология и отчасти на законите на аеродинамиката, е въведен в машината „ASM“, която...
3 500 лв/шт
ТПК Агромаш, ООО, UA, 118 км +7 объявлений
Предлагаме Ви да закупите машината за почистване на зърно АСМ-20, която има следните основни предимства: обработка на купчини от всяка култура...
Показать еще
Свяжитесь с компанией
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет